آنچه باید درباره دانشگاه علم و هنر یزد بدانیم

Mirri
3 min readDec 14, 2021

--

یزد که از دیرباز به عنوان یکی از شهرهای هنری ایران به جهانیان معرفی می شود، دانش هنری بسیار زیادی نیز در خود جای داده است. دانشگاه که یکی از برجسته ترین مکان ها برای یادگیری در سطوح بالای علمی است به یکی از بزرگ ترین دغدغه های نوجوانان در ایران تبدیل شده است.

چه خوب است اگر از علاقه مندان به رشته هنری هستیم با یکی از دانشگاه های معتبر کشور در این حوزه آشنا شویم.

دانشگاه علم و هنر یزد یکی از دانشگاه غیر انتفاعی در استان یزد است. این دانشگاه در سال ۱۳۷۵ شمسی با مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان یکی از شعب موسسه مرکزی عالی جهاد دانشگاهی آغاز کرده و در سال ۱۳۸۱ به عنوان یک موسسه مستقل شناخته شد.

در سال ۱۳۹۲ با موافقت و توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از میان صدها موسسه غیر انتفاعی به مرتبه پنجمین دانشگاه علم و هنر کشور ارتقا یافت.

در حال حاضر این دانشگاه در چهار دانشکده فنی و مهندسی، علوم پایه، معماری و هنر و علوم انسانی در سه شهر بزرگ یزد، اردکان و اشکذر خدمات آموزشی ارائه می‌ دهد.

در این دانشگاه دانشجویان در مقاطع تحصیلی دکتری، کارشناسی ارشد، کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته) و کاردانی مشغول به تحصیل می شوند. درحال حاظر شش هزار دانشجو با کمک بیش از ۵۰۲ کادر آموزشی در دانشگاه علم و هنر یزد مشغول به تحصیل اند.

با آرزوی موفقیت و پیشرفت روزافزون در تمامی مراحل زندگی برای شرکت کنندگان در آزمون سراسری ۱۴۰۰ (با آزمون یا صرفا با بر اساس سوابق تحصیلی) از شما داوطلبان خواهشمندیم تا قبل از انتخاب رشته اطلاعیه زیر را با دقت کامل مطالعه کنید:

این دفترچه حاوی تمامی شرایط و ضوابط مختص به رشته های تحصیلی در دوره های روزانه، مجازی، پردیس خودگردان و شهریه پرداز، پیام نور و موسسات آموزشی عالی غیردولتی و دولتی به دو صورت با آزمون و سوابق تحصیلی است و با تفکیک در بخش اطلاع رسانی سایت سنجش قرار می‌ گیرد.

متقاضیان ثبت نام در دانشگاه (با آزمون سراسری و صرفا سوابق تحصیلی)می توانند حداکثر ۱۵۰ کد رشته محل را برای ورود انتخاب کنند.

نکته: فرآیند انتخاب رشته این دو روش جداگانه نمی باشد.

متقاضیان انتخاب رشته در آزمون سراسری ۱۴۰۰ اعم از رشته های با آزمون برای افرادی که مجاز به انتخاب رشته هستند و رشته هایی صرفا با سوابق تحصیلی بدون در نظر گرفتن نوع و گروه مدرک تحصیلی در تاریخ مندرج به درگاه سایت سنجش مراجعه کنید.

متقاضیان پس از مطالعه دقیق دفترچه انتخاب رشته گروه آزمایشی مربوطه، کد رشته محل های مورد تائید خود را با توجه به ضوابط نحوه انتخاب رشته تحصیلی و کد رشته محل های تحصیلی مورد علاقه خود را از میان رشته تحصیلی، گروه آزمایشی و حتی گروه آزمایشی در دوره های مختلف روزانه، شبانه، پردیس خودگردان و شهریه پرداز، دانشگاه‌ ها، مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی و دانشگاه پیام‌ نور ثبت نام نمایند.

پس از تائید نهایی توسط متقاضی یک شماره ۱۵ رقمی توسط سیستم به عنوان رسید در اختیار او قرار خواهد گرفت. این تائید نامه پس از انجام کلیه مراحل و ارسال اطلاعات دریک صفحه کاملا مجزا ارسال می شود.

نکته قابل توجه این است که متقاضیان فقط یک بار امکان انتخاب رشته دارند و پس از دریافت تائیدیه متقاضیان می توانند به دفعات محدود فرم انتخاب رشته خود را ویرایش کنند.

متقاضیان غایب در آزمون سراسری نیاز به ثبت نام دوباره برای پذیرش بدون آزمون و صرفا با سوابق تحصیلی نیاز به ثبت نام دوباره ندارند. متقاضیان رشته هایی که پذیرش در آنها صرفا با سوابق تحصیلی است طبق دفترچه انتخاب رشته می توانند ۱۵۰ کد رشته محل انتخاب نموده و در فرم انتخاب رشته درج کنند.

در صورتی که افراد اقدام به ثبت نام در هر دو مرحله انتخاب رشته های با آزمون و رشته های صرفا با سوابق تحصیلی و مرحله ثبت نام برای رشته های صرفا با سوابق تحصیلی اقدام به ثبت نام و انتخاب رشته برای رشته مذکور کند، ثبت نام و انتخاب رشته او در بخش انتخاب رشته صرفا بر اساس سوابق تحصیلی باطل شده و هزینه پرداختی مسترد نخواهد شد.

--

--

Mirri
Mirri

Written by Mirri

آویژه | مشاوره تلفنی 📞 مشاوره تلفنی تحصیلی 📚 مشاوره تلفنی نظام وظیفه 🔫 مشاوره تلفنی روانشناسی 💡 مشاوره تلفنی خانواده👨‍👧‍👧

No responses yet